Friss házaspároktól
Hiteles visszajelzések rólam, tevékenységemről, hozzáállásomról azoktól a házaspároktól, akiknek én voltam a vőfélyük, ceremóniamesterük. Íme néhány vélemény a teljesség igénye nélkül.
Szolgáltatóktól
Nagyon fontosak a párok és vendégek visszajelzései, de legalább annyira számít, hogy a szolgáltató kollégák miként vélekednek az együttműködésünkről. Az ő véleményük objektív, hiszen sok esetben nem szimpátia alapján "kerülünk össze", mégis nekem az a feladatom, hogy az ő munkájukat is segítsem.

Az első találkozásunk után, mentünk haza Misivel és mind a ketten egyetértettünk abban, hogy ha te leszel a vőfélyünk,  akkor mindent rendben tudhatunk és nem kell aggódnunk semmiért. Ez később így is lett és még többet is kaptunk, mint azt gondoltuk volna.  A második megbeszélésen, konkrét kérdéseket  tettél fel, hogy mit hogyan szeretnénk. Egy kicsit bátortalanul fogtunk bele, hisz mindenhonnan kaptuk a kritikákat. De te azt mondtad „az ifjú párnak nincsenek rossz ötletei”. Elkezdtük hát mondani mit is gondoltunk, mit szeretnénk. Így visszagondolva nem lehetett könnyű velünk, nem sokat tudtunk segíteni neked. 🙂 Nos, ebből a nem sokból kreáltál, Te egy fergeteges  hangulatot és számunkra életünk egyik legszebb, legemlékezetesebb napját.  Ha Zsófi és reméljük majd a többi gyermekünk  kérdezi a képeket nézegetve,  hogy ki az a bácsi, majd azt mondjuk nekik, hogy Ő egy JÓ BARÁT. (Tímea és Misi)

Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Téged, és te voltál a MI Vőfélyünk! Mi is úgy érezzük, hogy nagyon jól sikerült az esküvő, mindenki egymásra illetve ránk tudott hangolódni. Bárki, aki részt vett a mi Nagy Napunkon, mindenki mindent csak dicsért, köztük Téged is. Senkitől semmi negatív véleményt nem hallottunk a Vőfélyünkről, sőt! Akikkel beszéltünk, mind megemlítették, hogy a Vőfély "jó arc", "normális fazon", volt. Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve Veled, úgy érezzük, hogy nagyon komolyan vetted ezt a munkát, éreztük, hogy sokat törődsz velünk, hogy tényleg mindent megtettél annak érdekében, hogy zökkenőmentesen lefolyjon az esküvőnk. Ezt köszönjük szépen Neked! 🙂 Összességében egy kiváló Vőfélyt, egy kellemes és jó embert ismertünk meg személyedben. (Hajni és Gergő)

Te voltál számunkra a tökéletes személy, és ebben mindenki egyet ért. 🙂 Inkább egy igaz barátként jellemeznélek, aki az esküvő napján leveszi a pár válláról a terhet, mellettük áll és önbizalmat ad, mindent kézben tart, amellett, hogy fergeteges hangulatot teremt!  A nagyszülők csak "műsorvezető"-ként emlegetik a fantasztikus egyéniségének köszönhetően. (Nikol és Dávid)

Tökéletesen karban tartottál mindent és mindenkit, semmiféle szervezéssel nekünk már nem kellett foglalkozni. Ezzel hatalmas terheket vettél le a vállunkról. Egy komoly, precíz, mókás, vicces és határozott embert ismerhettünk meg benned. Tökéletes vőfélyt és barátot. Azt hiszem ez az amit sosem fogunk tudni meghálálni neked. (Mariann és Attila)

   AJÁNLATOT KÉREK

Abszolút pozitív visszhangja volt a Nagy Napunknak, mindenki nagyon jól érezte magát. 🙂 Elsőként szeretném kiemelni azt, hogy azok a budapesti rokonok, barátok is nagyon elégedettek voltak Veled, akik egyébként fenntartással vannak a vőfélyekkel kapcsolatban, úgyhogy szerintünk ez nagyon pozitív dolog. ... A vendégek és mi is nagyon jól éreztük magunkat egész este, szerintem abszolút felszabadultak voltunk, annak ellenére, hogy mindketten a visszafogottabb típusú emberek közé tartozunk, a tortán kívül már nem is nagyon ültünk vissza a főasztalhoz, hanem szinte egész végig táncoltunk. Nagyon tetszett a vonatozás, amibe még az idősebb nagypapám is be tudott kapcsolódni, úgy érzem ott nagyon együtt volt a csapat, a két rokonság. A kulcsos játék is kedves volt, ami már az elején táncra ösztönözte a násznépet és megadta az este jó hangulatát. A hajnali játék is nagyon jópofa volt, nagyon jól szórakozott a násznép és mi résztvevők is, abszolút kellett oda, tényleg szuperre sikeredett. 🙂 Szerintünk egy nagyon jól felépített lakodalmunk volt, amit nemcsak mi éreztünk így, hanem a vendégeink is megerősítettek a következő napokban – olyanok is nagyon pozitívan nyilatkoztak, akikre egyébként ritkán jellemző ez - amit elsősorban Neked köszönhetünk! (Evelin és Gábor)

Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget, amivel hozzájárultál, hogy "átvészeljük" a nagy napot. Mint Te is tudod, mikor elkezdtük szervezni az esküvőt egyikőnk se szeretett volna vőfélyt/ceremóniamestert. Annyi negatív tapasztalatunk volt már, és úgy éreztük nagyon távol áll tőlűnk mind a hagyományos, népies vőfélyek, mind a modern, showman ceremóniamesterek stílusa. De miután egyre több embertől hallottunk hogy a násznép létszámára tekintettel mindenképp kérjünk fel valakit, beadtuk a derekunkat. Te pedig gyökeresen megváltoztattad az eddigi elképzeléseinket. A Te profizmusod, tapasztalatod, rugalmasságod nélkül elvesztünk volna az esküvő és a lakodalom lebonyolítása közben. El kell ismernem, tényleg mindenképp szükség van rá, hogy valaki kézben tartson mindent, és Te ezt remekül oldottad meg. Mindig ott voltál mikor szükség volt rád, irányítottad az eseményeket, de közben senki nem érezte tolakodónak, megjátszottnak a jelenléted. A vendégek is hálásak voltak, hogy semmi nem volt rájuk erőltetve, mégis végig figyeltél rájuk. Mindenki remekül érezte magát. Nagyon örülünk, hogy rád találtunk! Köszönünk mindent még egyszer, és további sok sikert a munkádhoz! (Kara és Süti)

Nagyon szépen köszönjük, hogy elvállaltad a vőfélyi teendőket az esküvőnkön! Nekünk ez nagyon sokat jelentett! Volt már egy előzetes tapasztalatunk a munkádról, a stílusodról, és az meg külön poén volt, hogy a miénken is Te lettél a vőfély. Így lett kerek az egész. Olyan segítségre találtunk benned, aki olyan szemszögből is látja a Nagy Nap menetét, ami fölött mi elsiklottunk volna. Megbeszéléseink során helyükre kerültek az apró részletek, amik homályos foltként lebegtek a szemünk előtt. Mi is úgy vettük észre, hogy a vendégek együtt örültek velünk. A Te munkáddal is nagyon meg voltak elégedve. Az egyik vendég azt mondta "kedves és professzionális" voltál. A DJ is pozitívan nyilatkozott rólad, hogy összehangoltan tudtatok egymással dolgozni. Mi maximálisan azt kaptuk Tőled, amire szükségünk volt. Nem kellett aggódnunk, hogy az este simán menjen. Ezt a terhet levetted a vállainkről. Köszönjük! Bátran fogunk Téged ajánlani a házasulandó jegyespároknak! (Szilvi és Norby)

A "kis pincérek" nagyon örültek Neked és elmondták, hogy még ilyen Vőféllyel nem találkoztak! (Éva és Tamás)

Szeretnénk megköszönni neked a sok-sok segítséget és a felejthetetlen estét melyben igen fontos szerepet játszottál! Nem tudunk elég hálásak lenni!:) ... pont azt kaptuk amire vágytunk! Finoman, de irányítottad az embereket, igyekeztél bevonni őket ha arról volt szó. Anyukám, aki kritikus ember annyit mondott, hogy neki nagyon tetszett hogy semmit sem volt muszáj, nem volt kötelező, felszabadult hangulat volt és ehhez Te is kellettél! Nekem személy szerint nagyon tetszett a játék, amit beraktál a kendővel.. én nagyon jót nevettem a fiúkon! Pont jó volt! És az, hogy a "hét lépésnél" felturbóztad a kérdéseket és válaszokat még engem is meglepett:) Szóval szuper volt minden! (Bori és Peti)

Nagyon örülünk, hogy téged választottunk, maximálisan meg voltunk veled elégedve, minden úgy volt, ahogy szerettük volna! Te adtad nekünk az ötletet, hogy a nyitó táncunk után táncoljunk a szülőkkel, amit nagyon köszönök, mert az én apukám annyira nem szeret táncolni, hogy talán ez volt az első alkalom, hogy együtt így táncoltunk és utána még az este folyamán is láttam a táncparketten! Nagyon tetszettek az este folyamán a játékok ... el fogjuk még játszani baráti összejöveteleken, zseniális az egész! (Petra és Attila)

Nagyon jól éreztük magunkat az esküvőnkön és ehhez te is maximálisan hozzájárultál. Köszönjük, hogy a táncos variálásunkat is rugalmasan kezelted! 🙂 Pozitív visszajelzést kaptunk mindenkitől, nagyon jól koordináltad az eseményeket, humoros is volt, ami tetszett a vendégeknek! 🙂 Képzeld még Máté apukája is azt mondta, hogy tetszett neki a lánykikérés, az elköszönés a családtól, barátoktól, ez nekem nagyon jól esett, mert többször kifejtette a szervezés során, hogy ő ezt nem annyira szeretné, és mégis belátta, hogy kár lett volna kihagyni. 🙂 Nekünk még az is nagyon tetszett, hogy te is táncoltál, figyeltél ránk (pl. a vacsoránál), sokáig ott maradtál velünk, együtt tudtál működni a pincérekkel, mindenképpen ajánlani fogunk vőfélyként! (Szilvi és Máté)

   AJÁNLATOT KÉREK

Nagyon jó érzéssel tölt el, ha csak arra gondolok, hogy Velünk voltál a kezdetektől - mikor még itt fent kérdezgettél minket, mit hogy szeretnénk, mi pedig akkor még nem láttunk semmit - és nem túlzok, ha azt mondom, szinte itt vagy most is, ha csak az esküvőnkre gondolok, mert része lettél Te is. Velünk voltál, mikor meg már az "izgalomtól nem láttunk", ott álltál mellettünk, vezettél minket, szórakoztattál és a kedves Szeretteinket, mikor már kicsit leengedve táncoltunk, nevettünk és csak azt vettük észre, minden simán megy, egyik program követte a másikat és hidd el tökéletes munkát végeztél, mindezért szívből hálásak vagyunk Neked...ennél jobban nem választhattunk volna, de ezt Te is tudod, nem választás volt, csak egy biztos döntés, hogy Téged kérünk fel. Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked, azt a sok munkát, figyelmet, jókedvet, táncot, szeretetet! Mindig szeretettel gondolunk Rád! (Éva és Zoli)

Csodálatos volt az a nap, ennél szebbnek-jobbnak nem is tudtuk volna elképzelni. Minden tökéletesre sikeredett, ennél jobb szolgáltatókat nem is választhattunk volna. Téged a netről néztünk. Benned sem csalódtunk. Amikor kellett ott voltál, még így betegen is, amiért le a kalappal. Nekem nagyon tetszett, hogy nem akartál szerepelni, csak amit muszáj volt, azt irányítottad. Barátként álltál hozzánk, nem éreztük, hogy szolgáltató vagy, teljes erőddel a napunk szebbé, varázslatossá tételén dolgoztál. A szívem csücske az volt, amikor átvettem a papucsot a piros cipőről, és ott azonnal tudtál egy frappáns rímet, ami tuti nem előre kitalált volt. Akkor irányítottál amikor kellett, érthető és kellő hangos voltál, de nem ordibáló. Ha esetleg felénk jársz, látogass meg minket, szeretettel látunk! (Edit és Gyuri)

Jól összefogtad a társaságot, és feleltél a remek hangulatért. Az esküvő előtt sokan kérdezték, hogy lesz-e gyertyafénykeringő, és meglepődtek amikor azt mondtuk, hogy nem, utólag viszont nagyon dicsérték a 7 lépéses táncot, és a családi ebédeken is rákérdeznek, hogy miért lopta el Levente a bicajomat:) valahogy sosem érdeklődtek arról, hogyan ismerkedtünk meg. (Zsani és Levente)

Nagyon hálásak vagyunk, hogy nem "csak" az esküvő napját szántad ránk teljes egészében (szinte étlen-szomjan ráadásul...), hanem már előtte is időt és energiát áldoztál ránk, hiszen háromszor is egyeztettük a forgatókönyvet a "nagy nap" előtt... Azért is szeretnénk köszönetet mondani, hogy nem csak lezavartad a "kötelező" tennivalókat, hanem szívvel-lélekkel velünk voltál, örültél velünk, ezért hiteles és őszinte voltál! Nagyon jól esett, hogy egész nap kommunikáltál velünk, folyamatosan tudtál figyelni ránk, a többi 120 ember irányítása és vezetése mellett is. Ami pedig számunkra hab volt a tortán, hogy nem ejtettél minket zavarba a tánctudásoddal! 🙂 A barátok észrevételei is csak jók voltak: "laza volt, nem volt erőltetett, jókor szólalt meg és lépett közbe", "közvetlen, természetes, jópofa". Nagymamámnak is igazat adtunk, aki szerint nélküled "szétesett volna" az egész nap. (Zsófi és Gábor)

Tökéletes volt minden. Szervezett volt, és a hangulat is nagyszerű. Jók voltak a játékok,a rímek, egyszóval felülmúlhatatlan. Nagyon szépen köszönjük, hogy részese voltál életünk nagy napjának. Isteni volt a bor, azt is köszönjük szépen. Örömmel ajánlunk minden házasulandó ismerősünknek. (Viki és Peti)

   AJÁNLATOT KÉREK

caret-down caret-up caret-left caret-right

Nem lehetett olyan igazán eldönteni, hogy a násznép egy tagja vagy e vagy téged mint koordinátort bíztak meg ... mármint a választ én tudtam, de szerintem pont ez a ceremóniamesterség egy fontos része, hogy beleolvadj a társaságba, hogy azonosulj velük, legyen minden természetes amit csinálsz, ne legyen erőltetett, és rajtad pont ezt láttam. Olyan könnyedséggel váltál részévé az egész napnak/estének mintha ezer éve ismertél volna ott mindenkit. Nagyon tetszettek a kis vicces mondókáid, beszólásaid, nagyon jó a színpadi kiállásod, az emberek figyelnek rád, tetszett az is hogy minden korosztállyal megtaláltad a közös hangot.

Takács Dóra esküvőszervező - Olaszország

Emberi tulajdonságok: 1. pontosság 2. odafigyelés 3. segítőkészség
Szakmai tulajdongások: 1. a pár igényeit elsődlegesnek veszed 2. figyelsz a szolgáltatókra 3. ötletes vagy, jó meglátásaid vannak, ezzel segítségére vagy a szolgáltatóknak is
Egyedi tulajdonság: újító

Jól kommunikáltál a párral, végig figyeltél rájuk és a nehezebb helyzetekben is az ő érdekeiket nézted. Emellett próbáltad az én igényeimet is kielégíteni, ha valamit megbeszéltünk, ahhoz tartottad magad, jeleztél minden helyzetben. Örültem a közös munkának, és én is épültem a nap folyamán! 🙂

Walla Ádám esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. vidámság 2. figyelmesség 3. rugalmasság
Szakmai tulajdongások: 1. hangosan és szépen beszélsz 2. rugalmas vagy, alkalmazkodó, könnyen/gyorsan improvizálsz 3. változatos a stílusod, monológjaid
Egyedi tulajdonság: változatos vagy, és gyorsan alkalmazkodsz a környezetedhez

Személyesen beszéltünk róla, és teljesen elégedett voltam a munkáddal magam felé is, és laikusként a pár felé is szerintem - az én látószögemből ítélve 🙂 És bízom benne dolgozunk még együtt! 😉

Molnár Bence esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. jófejség 2. rugalmasság 3. precizítás
Szakmai tulajdongások: 1. sokat beszélsz 🙂 2. irányitókészség 3. aktivítás
Egyedi tulajdonság: Közvetlenség

Nagyon jó volt együtt dolgozni, jó fej vagy, rugalmas, közvetlen. bár meg mondom őszintén néha soknak éreztem a a mondandódat de az a lényeg, hogy a közönségnek tessen. :)) Viszont ami nagyon meglepett és a vőlegényt is, hogy a búcsúztatójuk tényleg olyan volt mintha mindig is ismerted volna őket, és ezt még nem tapasztaltam más vőfélynél. Nagyon örülnék, ha dolgozhatnánk még együtt.

Kele Attila esküvői videós, cinematográfus

Emberi tulajdonságok: 1. figyelmes (az "apró" részletek is fontosak számára) 2. megbízható 3. kommunikatív, megtalálja a közös hangot a pár akarata és a násznép között
Szakmai tulajdongások: 1. hatékony problémamegoldó készség 2. innovatív 3. rugalmas
Egyedi tulajdonság: Nagyon odafigyelsz a párra és az egész rendezvényt kézben tartod.

A legfontosabb erénye, hogy kézben tartod a dolgokat, figyelsz mindenre és végig jó házigazda vagy!

Beinschróth Bernadett Liget Hotel - Szarvas (esküvői, lakodalmi helyszín és catering)

Emberi tulajdonságok: 1. Rendes 2. Ügyes 3. Szép 🙂
Szakmai tulajdongások: 1. aktív 2. figyelmes 3. szépen beszél
Egyedi tulajdonság: Közvetlenség

Bohák Róbert Apropó zenekar

Emberi tulajdonságok: 1. pontos 2. precíz 3. csapatjátékos
Szakmai tulajdongások: 1. humor 2. aktív 3. jól beszél

Egyedi tulajdonság: Jól lehet együtt dolgozni veled

Fekete Róbert (Robert Photo) esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. precíz 2. vicces 3. együttműködő
Szakmai tulajdongások: 1. aktív 2. érthető 3. elegáns
Egyedi tulajdonság: Kameraérzékenység! 🙂

Minden szituációt tökéletesen kezelsz. Jól koordinálod az eseményeket, figyelsz a többi szolgáltatóra.
Tökéletesen együttműködő, mindenről tudtunk, nem volt csúszás, nem maradtam le semmiről. Az eddigi legjobb CM vagy, akivel együtt dolgoztam!

Nyári János (Nyári Videó) esküvői videós, cinametográfus

Emberi tulajdonságok: 1. mindenre kiterjedő figyelem 2. alaposság 3. humor
Szakmai tulajdongások: 1. aktivitás kellő mértékű 2. tájékozott 3. figyelmes
Egyedi tulajdonság: figyelmesség

Molnár Rita (Dekor Mágia) dekoráció, virágkötészet

Emberi tulajdonságok: 1. kedvesség 2. figyelmesség 3. bohókásság
Szakmai tulajdongások: 1. maximalista 2. odaadó 3. túlmagyarázó
Egyedi tulajdonság: táncolás

Szerintem rendkívül figyelmes vagy a körülötted levő szolgáltatókkal kapcsolatosan, de ennyire nem kell! Az ifjú pár a legfontosabb, értük dolgozunk, de az együttműködésünknek gördülékenyen a színfalak mögött kell működni, nem pedig a nagyközönség előtt. A szombati esküvővel kapcsolatos észrevételem, hogy nyilvánosan többször megkérdezted, "Kata, jó lesz így?" és engem ez eléggé zavarba hozott, hisz én 'csak' egy szolgáltató vagyok. Ahány fotós, annyi szokás, én szólok, ha nem jó, de egyébként az a dolgom, hogy minden helyzetet megoldjak, és ha úgy érzem, nem tudom megoldani, akkor fordulok hozzád, hogy oldjuk meg együtt! Ez az egy dolog jelentősen megnehezítette számomra a munkát, elfáradtam a végére, így nem volt kedvem a "plusz" fotózásra a naplementében. Persze ez az én hiányosságom, hogy hangulat ember vagyok, de dolgozom a javításán! 🙂

Buduczki Kata esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. precízség 2. kiváló kommunikációs képesség 3. pontosság
Szakmai tulajdongások: 1. precizitás 2. maximalizmus 3. gyakorlatias
Egyedi tulajdonság: mélyreható ismeretek a fiatalokról

Hónapokkal az esemény előtt kapcsolatfelvétel a szolgáltatókkal, majd folyamatos kapcsolattartás a legapróbb részletek ismerete mellett. Szuper volt!

Kovács Beatrix (Kentaur Lovaspanzió - Hódmezővásárhely) catering, esküvői, lakodalmi helyszín

Emberi tulajdonságok: 1. kedvesség 2. lelkiismeretesen dolgozol 3. figyelmes, mindig igazodva a helyzethez
Szakmai tulajdongások: 1. személyre szabott 2. egyediség 3. mindig aktív
Egyedi tulajdonság: Egyenes, korrekt, érthető

A fiatal párnak semmi dolga nincs, mindent kézben tartasz, és rendkívül jól koordinálod az esküvőt. Pontos műsorterv.
Darth Vader maszk hiányában mégis élethű hang utánzás 🙂

Láda Mihály Con Moto Rendezvényzenekar

Emberi tulajdonságok: 1. a kedvesség mindenképp 2. a precízség is mindenképp 3. de a legfontosabb számomra az együttműködés
Szakmai tulajdongások: 1. aktívan részt veszel 2. a hétvégi lagzin pont annyit szerepeltél amennyit kellett nem többet és nem kevesebbet. Pont jó volt az arány szerintem 3. mindig időben jelzel felénk ha történik valami, plusz az előre elkészített menetrend nagyon profi.
Egyedi tulajdonság: feltünően jobban odafigyelsz a háttérben dolgozók munkájára, mint álltalában a többiek, így szebb és jobb felvételek készülhetnek ami előrelendíti a mi munkánkat is

Többet kellene majd együtt dolgoznunk. Évente minimum 5 alkalmat... 🙂

Hlbocsányi Szabolcs (Wedding Tales) esküvői videós, cinematográfus

Emberi tulajdonságok: 1. Humor 2. Lazaság 3. Partyarc
Szakmai tulajdongások: 1. Jó beszédkészség 2. Gyors rögtönzés 3. Invitáló
Egyedi tulajdonság: Jó humor

A megbeszélték alapján, jó utasításokat adtál melyeket követni tudtunk, így mikor úgymond "akció" volt nem volt hiba.
Ugy gondolom, hogy az akciók előtt mikor megmondtad, hogy mennyi időnk van még játszani, mi az tartottuk, viszont te el csúsztal vele. Pl ha hozod valamelyik fogást, akkor állítsd le a zenekart amikor mar a pincérek és a te kezedben is ott van az étel. Summázva a gördülékenységet segíti, ha a zene, a beszéd és az akciók tikk-re váltják egymást, így a műsor szépen simán robog mint egy komplett színdarab.

Gulyás-Szabó Szilveszter Orosházi Hangulat Együttes

Emberi tulajdonságok: 1. magas fokú precízség    2. mosolygós    3. toleráns
Szakmai tulajdongások: 1. részleteket mindenkivel jó előre leegyeztetted (szerintem ilyen szinten egyedi)    2. a többi ember munkáját segíti

A csapattal aki dolgozik a pár legszebb napjáról jól együttműködsz, segíted... szerintem csak a pár akaratát figyeld és azt erőteljesebben vidd keresztül és akkor még sikeresebb leszel 😀

Imre György esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. Kedves 2. Vicces 3. Jófej
Szakmai tulajdongások: 1. Szakmai odafigyelés 2. Emberekre odafigyel 3. Jól szót lehet vele érteni
Egyedi tulajdonság: Láttam már néhány rossz vőfélyt, te nem voltál az

Minden király volt, szerintem nem volt semmi baj, szívesen dolgozok veled újra 🙂

Lénárt Gábor esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. határozott 2. kedves 3. jó humorú
Szakmai tulajdongások: 1. érthetően beszél 2. jól reagál a násznépre 3. jópofa
Egyedi tulajdonság: fiatalos, pörgős, együttműködő

Király lakodalom volt, jó volt veled dolgozni, ajánlom majd a leendő pároknak a szolgáltatásod.

Mucsi Tamás catering

Emberi tulajdonságok: 1. kedves 2. kreatív 3. empatikus
Szakmai tulajdongások: 1. aktív 2. rugalmas 3. alkalmazkodóképes
Egyedi tulajdonság: alapos és rugalmasan kreatív

Nagyon jól lehet együtt dolgozni Veled Kedves Zsolti!

Jenei Péter esküvői fotós

Emberi tulajdonságok: 1. jóarc 2. humoros 3. rugalmas

Vannak más korrekt és profi vőfélyek, cer.mesterek akikkel jó együtt dolgozni, veled főleg azért volt jó mert nagyon közvetlen vagy, barátságos, és szerény. Ezeket tartsd meg, ez egyedivé és megközelíthetővé tesz. Vannak vőfélyek és más szolgáltatók, akik túl sokat foglalkoznak saját imidzsükkel, akár online, akár élőben. Online jelenlétedről nem tudok nyilatkozni, de amit személyesen tapasztaltam az olyan volt, mintha egy jóarc unokabáty vezényelte volna az esküvőt, akihez szívesen és bátran mentem volna bármilyen problémával, mert látszott rajtad, hogy figyelsz, és végtelenül közvetlen vagy.
Minden korrektül ment, jó volt együtt dolgozni, szívesen melózok veled újra ezután is! - a legjobbakat!

Bóna Barnabás esküvői fotós

Nem akarom fényezni magam! Őszintén megmutattam, mit gondolnak rólam!