Bogi és Árpi

“Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg munkát és törődést amit életeünk nagy napján és előtte kaptunk Tőled!
Hittel és szeretettel egyengetted az utunkat az oltárig, jó hangulatban teltek a megbeszélések, igazi barátként álltál mellettünk. Szem előtt tartottad késéreinket, ötleteinket, közben mindig visszahúztál a földre (a gondolat jó értelmében), hogy ne kalandozzunk túlságosan el. Irányt mutattál és velünk terveztél! Szuperül összeszervezted a segítő csapatot, előre felvetted Velük is a kapcsolatot. A táblázat pedig vagyis a forgatókönyv profi volt 😉
Mindig uraltad a helyzetet s barátként szerettél minket, szíveden viselted ügyünket, kreatívan, vidáman, becsülettel és őszintén tetted a dolgod, feledni Téged nem lehet.
Nagy napon pedig megnyugtató volt a jelenléted, hogy tudtál koordinálni, értettél a vendégek nyelvén, mindig kisakkoztad a különböző történéseket, még ha meg is csúsztunk helyenként. Köszönjük, hogy barátként, mosolyogva, derűsen végig a szíveden viselted az esküvőnket. Külön köszönet, hogy megtáncoltattad a hölgykoszorút és aktív résztvevője voltál a mulatságnak. Nagyon köszönjük a személyes ajándékokat, a bort egy különleges alkalomra tartogatjuk. Felejthetetlenné és számunkra tökéletessé tetted a nagy napot. Hatalmas segítség volt az, hogy levetted a terhet a vállunkról és csak azzal kellett foglalkozni ami igazán fontos volt. Jó szívvel, bátran ajánlunk másoknak is.
Egy gond volt csak, véget ért… Legszivesebben újra átélnénk az egészet 🙂

Szívesen tartanánk veled a kapcsolatot a továbbiakban is a vőfély szerepből kilépve. Jó pihenést mára és sok erőt, kitartást a közelgő esküvőkre!

Olyan vőfély vagy, aki nagyon lelkiismeretes, vidám és közvetlen, emellett nagyon hatékonyan dolgozol, uralod a helyzetet, aktívan “vegyülsz” el az emberek között, tartalma van a mondandódnak és az hiteles.

Szeretettel:
Bogi és Árpi”

Még több véleményt szeretnék olvasni!


STAFF:

Helyszín:
Jászfényszaru Katolikus Templom
Nairam Klubhotel – Szolnok-Szajol

Zene:
DJ Gomes – Maruzsa Gábor

Fotó:
Biri Ádám

Videó:
Nagy Sándor

 

molnar-zsolt-vofely-es-ceremoniamester-vintage-eskuvo-szolnok-nairam-klubhotel-17

molnar-zsolt-vofely-es-ceremoniamester-vintage-eskuvo-szolnok-nairam-klubhotel-15

molnar-zsolt-vofely-es-ceremoniamester-vintage-eskuvo-szolnok-nairam-klubhotel-21

molnar-zsolt-vofely-es-ceremoniamester-vintage-eskuvo-szolnok-nairam-klubhotel-26

 


AJÁNLATOT SZERETNÉK KÉRNI